AEM 2

Adj esélyt magadnak! – 2021 / 05 / 22

Rövid beszámóló, fotók és vélemények

 Beszámoló

Hatalmas siker és élmény volt a második „Adj Esélyt magadnak” tréning. Szokták mondani mindig az első lépés a legnehezebb hát valóban így van, mert másodikat tartani és megélni egy teljesen új dolog volt. Azért is mert már a forgatókönyv megvolt és mellé kellett tenni az energiákat. Soha egyik képzés sem egyforma, mindig az emberek nyitottságától, befogadókészségétől függ. 

Második csoportban több szkeptikus is volt és éppen ez volt benne a szép és jó, hogy ebből mit lehet kihozni. Sok mindent elárul a megjelenés, az érdeklődés az arcokon. Mindig azt szoktam mondani ez nem rólam szól és mégis sokan velem foglalkoznak holott igazán a feladat önmaguk megismerése. 

Hálás vagyok azért is hogy az első csoport „végzős diákja” úgy döntött, hogy tovább adja a stafétát és sok-sok embernek elmondta ő hogyan élte meg a képzést. Így olyan sikerre vitte, hogy házigazda lett belőle. Neki köszönhető, hogy a helyek beteltek és a második csoport létrejött. Köszönöm neki ezúton is. 

Keresztes Cini Köszönöm.

Hogy mi is volt?

Nagyon élveztem a kihívást és felemelő volt a nagyon mínuszból pluszt csinálni. Rengeteget tanulok és nagyon nagy energiákat adok és kapok. Főleg a nap végére amikor megenyhülnek a lelkek és összhang lesz a teremben. Ez a csoport interaktívabb volt és ez mindig más irányba visz. Az igazi csodát a hely adta és összekovácsolta az embereket. Kevés embert ismertem és őket se közelről, nagyon jó kapcsolatok alakultak ki mert ennek lett folytatása, személyes találkozók követték, aki kérte a füzet kivesézését.

A két képzés után az a tapasztalatom, hogy tényleg nehéz az embereknek önmagukkal foglalkozni pedig azzal kell kezdeni, azt kell rendbe rakni és akkor leszünk kiegyensúlyozottak és erősek. Szavakba nem lehet önteni a hálát amit éreztem és érzek azóta is. Ismeretlenként bizalmat szavaztak 11-en ennél nagyobb öröm nem is kell szerintem.

Tudatában vagyok annak is hogy nem elég egy tréningen részt venni azt használni, alkalmazni is kell ezért vannak utólag a találkozások. Vannak akik elvárásokkal jönnek, vannak akik megkapják, de vannak és lesznek akik nem….valószínű nem elég nyitott és befogadó az adott személy.

A cél

Ez a képzés önmagunkról szól, kérdésekre kell válaszolni függetlenül attól, hogy ki a tréner. Néha  mégis ráfogjuk nem volt igazi a nap, nem ezt kerestük, mert fájdalmas önmagunkkal szembenézni.

Garantálom aki elvégzi minden pont érintve lesz, mélységből a magasságba kerül és rájön arra, hogy minden önmagán múlik. Az is lehet végig tiltakozik, mégis rá kell jöjjön hogy sikere, a helyes megtett lépeseken múlik. Bukása pedig a tudatlanság vagy a nem érdekeltség jele lehet.

Ahhoz hogy jó életünk legyen öt fontos dolog rendben kell  legyen, az egészség, család, pénz, karrier és önmagunk. Ha valamelyik része hiányos vagy telitett nem lesz egyensúlyban az életünk. A képzésen ezt tudjuk helyre rakni.

Vélemények és visszajelzések

(A házigazda)

Nagyon meglepődtem amikor megláttam a kiírást, hogy a május 22-ei tréningen házigazda lettem. Első reakcióm az volt, hogy nem nem nem, szó se lehet róla. Nem akartam elfogadni, de nem is írtam meg, hogy nem vállalom. Fél napig őrlödtem egymagamban, s aztán feltettem egy kérdést magamnak: mi történik, hogy ha belevágok? Ejsze csak nyerni tudok belőle....s ezen a ponton kezdtem el játszadozni a gondolattal, hogy mit is foglal magába a házigazda szerepkör.

Így újabb komfortzónán kivűli élményekben lehetett részem, amikről ekkor még selytésem sem volt. Abban a pillanatban már volt pár jelentkező, de még dátumot nem tudtunk. A dátum kiválasztásakor nagyon ledöbbentem, hogy mennyire nagyon szabad kezet kaptam a szervezésben, hiszen ezt is én dönthettem el. Leszűkítettük Annamaryval a lehetőségeket, s már csak két dátum közül kellett eldönteni, hogy melyiket szeretném(nénk). Számomra külön nagy élmény volt eme döntés meghozatala. 🙂 (s én még azt hittem hogy a dátum kiválasztása volt a legnehezebb....én kis naiv 🙈). A legmegfelelőbb helyszínt könnyedén megtaláltam, ami egyből elvarázsolta Annamaryt is.
Menetközben javaslatokat tettem bizonyos változtatásokra, amik el is lettek fogadva és végre is lettek hajtva. Ekkor is csak hümmögtem egymagamban, hiszen én nem ehhez vagyok szokva. A háttérmunka minden mozzanatáról tudomásom volt, teljesen ott voltam a kulisszák mögött. 🙏

Körülbelül három hetet vett igénybe a teljes munka, elég sok ilyen-olyan akadályt (rostát) állítva elénk. Nagyon büszke vagyok, hogy egy nagyon erős csapat volt az, akik mindent félre téve jegyet váltottak az Ágoston Légitársaság AEM2 járatára. Egy élmény volt Veletek együtt utazni, s bízom benne hogy lesznek még közös utazásaink.🙏

Keresztes Tünde Cini

Nagyon köszönöm a lehetőséget.

A nap első felében még nem értettem, hogy miért is vagyok ott és miért éreztem belső késztetest arra, hogy részt vegyek a képzeésen. Aztán délután rájöttem, hogy mi az a kérdés, amire keresem a választ. És ezért nagyon hálás vagyok.

Örvendek, hogy megismertelek titeket.

Úgy érzem hogy sok szeretetet adtunk-kaptunk egymásnak-egymástól.

Ráduly Zsuzsa

Nagyon hálás vagyok, hogy szívemre hallgatam és elmentem a képzésre sok újat tanultam még  ami hasznos lesz az életem során. Köszönöm szépen 🥰

Bardocz Claudia Ildiko

Sziasztok.

Én nagyon hálás vagyok hogy a szívemre halgattam és elmentem a képzésre úgy  érzem, hogy nagyon sokat tanultam és egy változás indult el az életemben, amit nagyon szépen köszönök.

És hálás vagyok nektek. Nagy ölelés mindenkinek.

Neagu Mária

Mélységek és magasságok!

Igazából ezt éltem meg a szombati képzés során. Hol mélyen voltam, hol magasan szárnyaltam. "Jól" ki voltam mozdítva a komfortzónámból 🙂, de egésznap magammal lehettem, és ez nagyon jól esett.

Nagyon tetszett a képzés, az előadások, és a munkafüzet.

Kaptam egy irányt, hogy merre tovább és hogy hogyan tovább. És azt is ettől a képzéstől kaptam, hogy bízzak önmagamban, a megérzéseiben és mindig hallgassak a szívemre.

Köszönöm 🙏

Berde Gyöngyvér

Nagyon Boldog és hálás vagyok, hogy 50 év után volt bátorságom jegyet váltani és felülni egy olyan repülőre, ahol megértettem a hogyant. 7 óra utazás után, más fordulatot vett az életem. Nagyon jó volt a felhők mögött érezni azt, hogy csak én vagyok és senki más. Szerencsés volt a landolás. Köszönöm az Ágoston légitársaságnak a lehetőséget🙏❤️

Korodi Biczó Ibolya

Iratkozz fel a következő képzésemre ha részt szeretnél venni!

Ezt megteheted a Képzések menüpont alatt az oldal tetején, a Következő képzés-re kattintva