AEM 6

Adj esélyt magadnak! – 2021 / 10 / 23

Rövid beszámóló, fotók és vélemények 

Beszámoló

Adj esélyt magadnak képzés.

Egy csodálatos nap margójára.

Bármikor új életet lehet kezdeni.

Bármikor eldöntheted, hogy a legtöbbet hozod ki magadból. 

Csak el kell kezdeni, neki kell látni, és tudnod kell, hogy mi a cél. (...) Kiiktatni fájdalmakat, görcsöket, hitetlenséget, bizalmatlanságot csak úgy lehet, ha mersz szeretni, ha mersz nyitott lenni, a pillanatban maradni, és kihozni abból a legtöbbet.

Igazából csak élvezd a pillanatot, és az bőven elég. Ahhoz is, hogy alakuljon az életed, és ahhoz is, hogy jól érezd magad. Tök mindegy, hogy mit gondolsz, mi lesz majd jó neked, van, hogy pont az tör majd össze. Hagyd, hogy az élet mutassa meg, hogy merre van az arra. Menj utána, ne kételkedj, és próbáld meg élvezni, akármit is hoz, ugyanis... Minden azon múlik, hogy mered-e élvezni, még azt is, amiről más azt gondolná, hogy lehetetlen mosollyal az arcodon végigcsinálni.

Jó beszélgetni! Csevegni, jókedvűen, mélyen, őszintén, hogy kibukjon belőlünk végre az, amiről magunk se tudtuk, hogy bennünk van!... Akkor jövünk rá, amikor kimondjuk! (...) Életünk legnagyobb pillanata, amikor megnyílunk egymás számára.

"Az élet átalakítása

A szív lélekteli mosolyával kezdődik."

Sri Chinmoy

Ágoston Annamary

Különleges társaság

Nagyon vártam ezt a tréninget. Különleges társaság gyűlt össze, felemelő és megtisztelő érzés volt veletek együtt lenni ezen az utazáson. Annak ellenére, h ismét a rajt előtt egy nappal 4en léptek vissza, most úgy érzem hogy sokkal jobban tudtam kezelni a helyzetet. Megint kaptam(tuk) a tanításokat, amikért külön hálás vagyok. Számomra nagy kihívás volt, h új helyszínre kerültünk. Jó volt itt is, szerencsére. Konferálás után a meglepid számomra nagyot szólt. Pár hónappal ezelőtt láttam én is, szembe jött a hírdetés. Tetszett, s elhatároztam h megleplek vele......erre én lettem meglepve nem kis mértékben. Nagyon nagyon tetszik, hálás a szívem és nagyon köszönöm. Jó volt látni a csillogó szemeket, azt ahogyan egy egy rész megérinti a Lelketeket, vagy ahogy a légörvényben próbáljátok megtalálni a biztonságot. Gratulálok nektek, ti is már a dobogó csúcsán álltok, magatokénak tudhatjátok az első Olimpiátokat. A szívetek olimpiáját. A mai nap egy sportszám volt. Lesz még folytatás, s hiszem s érzem, h a szikra amit ma kaptatok útravalóul, nem fog kialudni bennetek, éltetni fogjátok és minden nap tesztek érte, h ne csak szikra maradjon, hanem a Lelketekben igazi tűzre tudjon lobbani és éltetni tudja a bennetek rejlő kiaknázatlan lehetőségeket. Köszönöm h megoszthattam tapasztalataimat Veletek és bízom benne hogy fogunk még közösen utazni a következő Olimpiára. Addig is kitartó gyakorlást kívánok nektek, s felismerésekben gazdag pillanatokat. Annamary, köszönöm h ismét házigazda lehettem, s folyamatosan tanulhatok Tőled és általad. Köszönöm és hálás vagyok az előkészületek felejthetetlen pillanataiért (is). Külön köszönet a fiúknak a szép szavakért (hál'istennek nem látszik h irulok-virulok, s próbálom valahogy lereagálni az engem ért dicséretet), és h eme tréningért 800 km-rt bevállaltak, és részt vettek. 

Keresztes Cini házigazda

Hogy mi is volt?

Wow! Nehéz megszólalni ilyen sorok után, mégis annyira várom leírjam én hogyan éltem meg ezt a csodás napot! Az életünkben ami állandó az a változás, tudom ha ez a fejünkben előtérbe van akkor soha semmi nem lep meg!! Készen állok minden akadály jöhet és mehet is! 

Az AEM6 csoport mint mindenik csoport más és más volt! Hogy mivel volt más az utolsó… hát a megmozgatott energiák… a befogadás érződött és amikor nem csak én adok, hanem én kapok a legtöbbet akkor azt mondom megérte! 

Ha tárt karok várják az infót és nem zárt karok, sokkal könnyebb tanítani! 

Első csoport ahol hamarabb végeztünk mert nagyon mások voltak! Befogadók! És az életben sokkal előrébb tartanak mint aki zárt és nem nyit ki se ajtót se ablakot! 

Erről jut eszembe a székely mondás, kicsike de “h” csoport!!!

 Nem a nagy tömeg a lényeg hanem a hallgatóság és a csillogó szemek! Annyi szeretetet, odafigyelést és erőt kaptam egy hét kellett amíg feldolgozzam!! Most sikerült egyenesbe jojjek önmagammal és az elért eredményekkel! Hálás vagyok, hogy biztatok első sorban bennem aztán Ciniben és nem utolsó sorban önmagatokban! Adtatok egy esélyt önmagatoknak és tudom ez lesz egy pecsét a tovább fejlődésetek során! 

Igen Cini élő példa! Miert mert elhitte! Működik csak csinálni kell!! Azt kívánom nektek a füzet mindig kerüljön elő és jusson eszedbe miert írtad akkor azt bele! Adjon motivációt és erőt a nehéz időkben! Mert ha komolyan gondoltad amit leírtál az is fog jönni vele… na és akkor?! Arra már te fel leszel készülve! Nem ér meglepi! Imádtam a csoportot, nagyon jó embereket ismertem meg! Köszönöm a csodás napot amit veletek tölthettem! Annyit elárulhatok még nincs vége… jönnek a meglepetések! Amíg élek adni akarok és tudom cserébe kapni fogok!!! A nehéz idők ellenére kitartottatok és ti tudjatok mi áron ezért köszönöm! Folytassátok, sikerre vagytok ítélve! Csodás ez a fejlődés útja! Élvezzed és jön a siker a végén!!! A megtett út a lényeg!!

Ágoston Annamary

Vélemények és visszajelzések

Sziasztok! Kicsit féltem, mert tudtam, hogy szembe kell nézzek magammal és az érzéseimmel, de már az "olimpián" sikerült elengedni ezt a félelmet pár könny segítségével. A nap hátralévő része igazi feltöltődés volt. A munkafüzet kemény dió, megdolgoztatott, de élveztem. Elindultam egy úton és folytatom az utazást az álmaim felé! Köszönöm mindannyiótoknak a tegnapi napot!

Szabó Csengelle

Szeretném megköszönni Nektek az együtt elöltött rendkívüli napot. Külön nagy köszönet Cininek, hogy nem engedte, hogy a lehetőség kicsússzon a kezemből, hogy részt vegyek, ugyanis a tudatalattim folyamatosan azon dolgozott, hogy ha egyszer lehet, ne legyek ott, mert akkor nem lesz meglógás, tényleg szembe fog kelleni nézzek magammal. De Cini sikeresen kilőtt a tudatalattimmal és addig "ostromolt" ameddig már nem volt kiút. Viszont egyből kiderült, hogy félelmem nem volt alaptalan, hiszen egyből azzal kezdtük, hogy ténylegesen szembe kellett nézzünk magunkkal. És ez az ami az egész képzést mássá tette, mint amin eddig résztvettem, hogy ha már magamon kellett dolgozzak, akkor egyszer nézzek szembe azzal az emberrel, akit meg akarunk változtatni. Továbbá még személyesebbé tette az egészet az, hogy ilyen kis számú zárt körben voltunk, ugyanis Annamary figyelme csak kevés helyre kellett összpontosuljon. Szerintem erre büszkén fogunk emlékezni, amikor Annamary képzésein több százan fognak résztvenni, és mi elmondhatjuk, hogy mi elkaptuk azt az időt, amikor majdnem személyes coachingon vettünk részt. Több ilyen képzésen vettem részt, de eddig egyszer sem éreztem ekkora késztetést a változásra. Valószínű azért, mert eddig nekem a leghitelesebb ilyen téren Annamary volt. A képzés felépítése is tisztán tükrözi annak üzenetét, azaz, hogy dolgozni kell, és nem is kicsit, hogy az életünkben azzá váljunk, akik igazán lenni szeretnénk. És külön köszönet azért, hogy megismerhettelek benneteket, hiszen annak ellenére, hogy rövid időd töltöttünk együtt, mégis úgy érzem, hogy értékes kapcsolatokra sikerült szert tennem.

 

Cini, te peddig a leghitelesebb példája vagy a képzés hatékonyságának ... csak ültem sokszor, és néztem, hogy ki ez a személy rózsaszín zakóban és magassarkúban, aki bátran kiáll, és felvezeti az előadást, azután pedig bátran olyan személyes tapasztalatokat oszt meg, amik nem egyszerűek felvállalni, főleg közönség előtt, de viszont sokat segíthet azoknak, akik ugyanezt az utat járják. Cini, minden elismerésem, és hatalmas gratuláció az úthoz, amin elindultál és szépen haladsz előre!!!

Mihai-Andrei Marius

Vállalkozói létem során mindig gyenge pontom volt a tervezés. Talán lustaságból, hit hiányából vagy mert nem mutatta meg nekem senki olyan módon a tervezést ahogy azt megértettem volna. Tekintettel arra, hogy most az eddigi vállalkozásaim volumenét messze túlszárnyalót indítok, ezt most már a lehető legjobban kell előkészítsem, erős alapokra kell helyezem.
Ezért is döntöttem, hogy egy profi, számomra hiteles emberhez megyek el egy egész napos képzésre.
Hajlandó voltam 800 km-t is utazni annak reményében, hogy azt kapom amire szükségem van.
Fáradtan érkeztem meg Sepsiszentgyörgyre, ahol két csinos vidám Hölgy várt bennünket, Annamary és kedves segítője Cini.
Rendkívül jó fel volt építve az egész nap, ha valaki egy átlagos képzésre akar menni akkor nem ezt ajánlom. Itt nincsenek unalmas percek és órák, dolgozni kell magunkon Annamary vezetésével és a munkafüzet segítségével, persze miután kaptunk hozzá bőven muníciót.
Javaslom vigyetek zsebkendőt is, a férfiak pláne, mert egy érzelmi hullámsávúton fogtok ülni a nap folyamán, amely nagy felismeréseseket fog számotokra adni, hogy eddig mit csináltatok rosszul, miért nem tartotok ott ahol szeretnétek. Melyek azok a fékek és gátak, amik eddig visszatartottak Benneteket, hogy azzá váljatok akivé válni szeretnétek.
Aki fejlődni akar és változást akar az életében annak mindenképpen ajánlom Annamary képzését, ha kell repüljön oda, mert olyat kap, hogy repülőre többé nem szüksége a szárnyaláshoz.  

Ács Péter

@Ágoston Annamary from extraordinary to out of this world

Fantasztikus volt annyira tiszta , őszinte volt az egész rendezvény Nagyszerű dolgok jönnek. Számíthatsz ránk mindig. Én már látom a láthatalant

Ui: A vége vitt mindent, szívek dobbanása, erős volt. Köszönjük   

Életem legjobb Facebook kattintása voltál.

David Gez

Iratkozz fel a következő képzésemre ha részt szeretnél venni!

Ezt megteheted a Képzések menüpont alatt az oldal tetején, a Következő képzés-ra kattintva