Ki vagyok én?

Mit mondanak rólam?

EGY NŐ

Itt egy nő, aki a román diktatúrából, abból a pokoli elnyomásból, onnan a hegyen túlról, egy 8000 fős kisvárosból képes volt felépíteni egy sikeres saját vállalkozást, majd ezt követően új lábat növesztve meghódítani a világot és az ország első számú vezetői közé kerülni egy amerikai cég képviselőjeként. Aki képes volt magánéletileg is többször újrakezdeni és felállni a megalázó helyzetekből. Aki a meg- magyarázhatatlan, spirituális erőkkel és a mágiával is szembe tudott szállni. Akinek az irigyek sem voltak képesek elvenni a kedvét, hanem még több eredményre inspirálták. Ki másra hallgassunk, ha nem arra a hölgyre, aki minden – és tényleg minden! – célját el tudta érni az utóbbi 15 évben? Nincs olyan vágya, ami ne valósult volna meg a Vonzás tör- vényének segítségével.

AKI TANÍT

Annamary úgy tanít, hogy mesél. Kendőzetlen őszinteséggel tárja fel előttünk életének mérföldköveit. Jó és rossz emlé- keket egyaránt, amelyek mind befolyásolták. Motivációs és önfejlesztő utazásra hív az életvonalán keresztül. Ez a kötet azonban jóval több egy gyakorlati kézikönyvnél. Vallomá- sok, tanúságtételek, titkok gyűjteménye. Gyengéd és kemény szavak. Szavak, amelyek kétszeresen hatnak. Egy vállalkozó, édesanya, feleség, gyermek gondolatai. Az emberé, aki a saját törvényei szerint él. Egy nagy formátumú üzletasszonyé, aki a saját erejéből, az önmagába vetett hitből merítette minden sikerét. És ezek a sikerek mind kézzelfoghatók. Annamary sokáig úgy viszonyult az utazáshoz a szíve körül, mint egy gátlásos szerető a kedveséhez. Ám minél nagyobb bizalmat szavazott annak az útnak, ami az igazi vágyaihoz vezetett, annál nagyobb sikereket és tanúságtételeket ért el. Ő, aki so- káig álmodni sem mert nagyobb utazásról ott a hegyeken túli Barótról, ma már úgy száll a világ bármely földrészére tartó repülőre, mint más egy helyi járati buszra. Fogadják szeretet- tel és kellő nyitottsággal gondolatait, útmutatásait, amelyek a lelkünkbe kúszva, a szívünkig érnek!

A vállalkozás indításával egy időben kezdtem önfejlesztéssel foglalkozni. Tudtam, annak érdekében, hogy előrébb léphessek az életben, először önmagamat kell rendbe tennem. Az volt a célom, hogy több kliensem legyen, visszajáró ügyfeleim legyenek és jobban szeressenek. Mivel nekem ezt soha senki nem tanította, a családtagjaim sem voltak vállalkozók, de még a barátaim sem, így senkit nem tudtam erről megkérdezni. Ezért elkezdtem keresni-kutatni olyan motivációs és üzleti képzéseket, előadókat, akiktől úgy éreztem, érdemes tanulni. Arról nem is beszélve, hogy azt éreztem, roppant negatív környezetben élek, ahol mindenki sír és panaszkodik körülöttem, ezért szerettem volna egy pozitív közösséghez csatlakozni.

Korábban soha nem volt türelmem a könyvekhez – gyakorlatilag 33 éves koromig semmit nem olvastam –, de akkor teljesen átfordult bennem valami, mert faltam az üzleti köny- veket Brian Tracytől Jack Canfielden át Louise L. Hay-ig. Attila, a kedvesem nem is értette, mi történik velem. Ő például imádja a történelmi könyveket, de képtelen volt rávenni, hogy bármelyikbe is belelapozzak. Az önfejlesztést azonban rendkívül komolyan vettem.

Képes vagyok a hozzám forduló emberekből eltüntetni a félelmeket, előcsalogatni legtitkosabb vágyaikat és azokat végigvinni velük. Ezáltal pedig javul az életminőségük, az egészségük, a lelkük – mindenük.