ADJ ESÉLYT

MAGADNAK

Interaktív motivációs tréning

👉Ha a hétköznapjaid során sokszor vannak olyan pillanataid, amikor kevésnek érzed magad ez a képzés sorozat neked szól. Megmutatom, hogy hogyan lovagold meg a hullámvölgyeidet és miért nem kell az életben sohasem csüggedned.

♥️✈️ Ha vannak olyan napjaid amikor azt sem tudod mit kezdj magaddal, ha olykor haszontalannak érzed magad, vagy csak egyszerűen egy csüggedtség jellemzi a hétköznapjaidat akkor óriási felismeréseket fog hozni a képzésem.

👩‍✈️A mai rohanó világ könnyen kifacsarja az embert, ráadásul a mostani világhelyzet amiben élünk sokszor negatív energiákat fecskendeznek a hétköznapjainkba. Ezeket a görcs csomókat vagyok hivatott kioltani a hétköznapjaidból és olyan célokká cserélni őket amelyektől újra frissnek és késznek érzed majd magad az életre.

Rohamosan fogynak a jegyek, szóval ajánlom az elővásárlást itt:
👉Helyszín: Sepsiszentgyörgy, Panoráma
👉Időpont:  Április 9

👉Amit hoznod kell: egyszerűen önmagad, úgy ahogy vagy.
👉Amit nem kell hoznod: a képzés során minden eszközt biztosítunk az interaktív foglalkozásokhoz.

Tegyük össze a fejünket mind

Épp ezért gondoltam arra, hogy tartsak képzéseket arról, amiről oly sokat meséltem már olvasóimnak és követőimnek.

Ha úgy érzed, hogy a könyvemtől függetlenül még szükséged lenne pár tanácsra, akkor meg van számodra a legjobb megoldás, van még lehetőség.

Ha szeretnél jelentkezni az elkövetkezendő képzéseimre, akkor kövesd nyomon ezen az oldalon a frissítéseket, vagy az oldal fejlécében található "Az élet tanításai (blog)" menüpont alatt csatlakozz bármely csoportomhoz.

A következő képzés

AEM Képzés 7 – 2022 / 04 / 09

Eddigi tagok figyelmébe:

Ha már vettél részt előző képzéseken és újra csatlakoznál, akkor a képzés ára most fél áron van.

Helyszín: 

Sepsiszentgyörgy, Panoráma

Dátum:

2022 Április 9

Amit hoznod kell:

Egyszerűen önmagad, úgy ahogy vagy.

Amit nem kell hoznod:

A képzés során minden eszközt biztosítunk az interaktív foglalkozásokhoz.

 

 

 

Általános leírás

Egy hasonlattal fogom ezt most nektek leírni, bízom benne, hogy érteni fogjátok.

Az Út benned van. Teljesen mindegy, hol vagy, és mit csinálsz, miként az is mindegy, hogy kinek hiszed magad - önmagadat keresed! Bármit teszel, egy napon meg fogod találni az utat. Eldöntheted, hogy egy nehezebb utat választasz, vagy a lét könnyedségének útját, a döntés a te kezedben van. Még ha azt gondolnád, hogy nincs több kiút, csupán egylépésnyire vagy az úttól - az úthoz vezető kapu ugyanis belülről nyílik! Az élet olyan, mint egy film. A legtöbb ember úgy játssza el a szerepét, hogy észre sem veszi, hogy csupán egy filmről van szó. Mások felismerik ugyan az „életfilmet", de kívül érzik magukat rajta, holott benne cselekszenek. És csak nagyon kevesen állnak a vetítőgép mögött, és rendezik a filmet. Az igazi életet azonban csak az az ember éli, aki a kamera mögött áll, és tudatosan leforgatja az életfilmet, amely a saját forgatókönyve alapján készül. Azt is tudja, kié a mozi, és valójában kik is a nézők. A film címe így hangzik: Életjáték. Ebben a filmben mi magunk vagyunk a forgatókönyvírók, a rendezők, mi játsszuk a főszerepet, mi vagyunk a nézők, sőt a mozi társtulajdonosai is, ahol a filmet vetítik. A lényeg az, hogy mindezt tudatosítanunk kell! Minden a mi örömünkre teremtetett. Ha nem élvezzük a filmet, változtassuk meg a forgatókönyvet, játsszunk el egy másik szerepet, tudatosítsam magamban ezt a szerepet, és élvezzem az életjátékot!!

Kurt Tepperwein

Ha érdekel, hogy hogyan sajátíthatod el mind ezen tapasztalatokat, melyeket fent metafórikusan megemlítettem, jelentkezz bátran a képzéseimre!

Ha érdekel, hogy hogyan sajátíthatod el mind ezen tapasztalatokat, melyeket fent metafórikusan megemlítettem, jelentkezz bátran a képzéseimre!

JELENTKEZZ!

AKÁR PÁRODDAL, VAGY BARÁTAIDDAL

A LÉNYEG, HOGY AZ ELSŐ SZEMÉLY UTÁN KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLSZ!