Több vagy, mint gondolod!

De mi kell ahhoz, hogy megismerd a valódi énedet, és önmagad legjobb verziójává válj?

Van benned valami egyedi, és csodálatos. Mindenkiben van, de csak kevesen hozzák felszínre, és engedik, hogy a személyiségük részévé váljon.

Ezen keveseket, akiknek ez sikerül, a környezetük, sőt néha az egész világ elismeri, és csodálja. Határozottak, karizmatikusak, sikeresek, erős a személyes kisugárzásuk, és még a legnehezebb körülmények közt is képesek az élet napos oldalát látni.

“Mi a titkuk?” – kérdezi a világ, és a válasz egyszerűbb, mint hinnénk: Ezek az emberek megtalálták a harmóniát saját magukkal. Hogyan? Úgy, hogy megismerték valódi énjüket. És pontosan ez az, amiben én segíteni fogok neked.

Fedezd fel önmagadat, mert csak abban bízhatsz, akit igazán ismersz! Ágoston Annamary segít az álmaid valóra váltásában!

Miben segít az önismereti tanácsadás?

  • Önbizalom, önbecsülés hiánya
  • Önértékelés, önmagam alul-értékelése
  • Félelem, szorongás, kiszolgáltatottság érzése
  • Biztonság hiánya, bizalmatlanság, bizonytalanság
  • Visszahúzódottság, inaktivitás
  • Önérvényesítés, önmagam képviselése
  • Vágyaim és szükségleteim megélése
  • Aktivitás, Én erő, felszabadulttá válás

Mire számíthatsz az első találkozás alkalmával?

Egyedi módszerek

Látványos eredményt lehet elérni az Élet fájának felállításával, SMART cél kitűzésével, Grow modell használatával, SWOT elemzéssel, DISC személyiség-tipológiával.

 

Empatikus hozzáállás

Elkötelezett vagyok abban, hogy feltétel nélküli elfogadással, megértéssel és együttérzéssel támogassalak életed nehéz időszakában.

 

Közvetlen hangulat

Közvetlen, barátságos hozzáállásommal olyan hangulatot teremtek, aminek a segítségével kötetlenül tudunk beszélni a különböző problémákról, és annak megoldásairól.

 

Hitelesség

Csak az tud másoknak segíteni, aki saját maga is bejárta az utat. Saját önismereti fejlődésemben és a hozzám fordulóknak nyújtott segítségben megtanultam az őszinteség, elfogadás és szabad önkifejezés erejét.

 

Motiváció & Ösztönzés

Segítek Neked, hogy megtaláld a kellő motivációkat az életedben, amelynek a segítségével javíthatsz a hozzáállásodon. Ha megvan a kellő motiváció, a pozitív eredmények sem maradnak el.

 

Sok éves tapasztalat

Sok éves tapasztalat Több mint 10.000 óra önismereti és képzésben töltött idővel, 22 éve tartó kapcsolatomban, sok-sok élményben és tapasztalásban volt részem.

Készen állsz arra, hogy bemutassalak igazi énednek? Gyere el hozzám konzultációra és tegyük meg az első lépést!

Már első találkozásunkkor felmérjük, mennyire ismered önmagadat, és megmutatom Neked az önbizalom felé vezető utat!

Első konzultáció ingyenes! Személyes vagy online konzultáció

Ezen a konzultáción feltérképezem személyiséged integritásának jelenlegi állapotát, és felvázolom neked a teljes önismerethez és önbizalomhoz szükséges további lépéseket.

Egyéni konzultáció

89 Ron / alkalom.

Nyugdíjasoknak és diákoknak: 49 Ron / alkalom.

1 alkalom / 50 perc.

Személyes vagy online Skype konzultáció.

ÖNBIZALOM ÉS ÖNISMERETI TANÁCSADÁS

Akkor vagyunk boldogok és megelégedettek, amikor a társas kapcsolódásainkban jól érezzük magunkat. Amikor szabadon és félelem nélkül kifejezhetjük érzéseinket, és a környezetünkkel harmóniában megélhetjük vágyainkat.

Miben segít minket az ÖNBIZALOM. Minden tevékenységünk és megnyilvánulásunk mögött egy belülről fakadó érzés és szükséglet lapul. Szeretnénk valamit elérni, megkapni, valamilyen vágyunkat és szükségletünket megélni. Ebben a törekvésünkben a tanult viselkedés és a környezetünktől kapott visszajelzések meghatározzák a működésünket.

Ha kicsi az önbecsülésünk, akkor nem tudjuk megfelelően képviselni Önmagunkat, nem tudjuk elérni a céljainkat és kielégíteni a szükségleteinket és vágyainkat. Ezáltal távol kerülünk a vágyott boldogságtól. A megfelelő önbizalom segít minket a konkrét céljaink elérésében és boldogságunk megélésében.

Miért fontos vagy érdemes az ÖNISMERET fejlesztésével foglalkozni? Amikor az életünk során többször ér minket olyan hatás vagy élmény, amiben nem érezzük jól magunkat, ami többször megismétlődik és nem tudunk rajza változtatni, akkor felmerül a kérdés, de mégis mit lehet tenni. A külső környezetet nem mindig lehet megváltoztatni, a másik ember reakcióját és jellemét nem tudjuk befolyásolni, akkor a következő megoldás marad, hogy Én mit tehetnék másként, hogy ne ismétlődjön meg az amiben nem érzem jól magamat.

Ez az első lépés a felismerés az Önismeret felé vezető úton, hogy saját magam, saját magamért kell, hogy tegyek, csak ez segít, mert mindenki a saját sorsa és boldogsága kovácsa. Senki nem fog bekopogni reggel az ajtón, hogy „Jó reggelt kívánok! Jöttem, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet hozzak Önnek”. Ezt mindenkinek saját magának kell megtanulni és elérni az életében. Ehhez elengedhetetlen az Önismeret.

Tudnunk kell, ki vagyok, honnan jövök, merre tartok és mit akarok az élettől és a legfontosabb, hogyan tudom ezt elérni, amiben elsősorban magamra számíthatok.

Amikor ezeket a sorokat olvasod, akkor a felismerés már megtörtént, hogy szeretnél változtatni az életeden. A kérdés már csak az hogyan érdemes elindulni vagy a megkezdetett utat folytatni. Ahogyan eddig éltél , cselekedtél és döntöttél idáig hozott az életedben.

Ahhoz, hogy tovább haladj és másként élj, ahhoz másként kell gondolkodni és másként kell cselekedni. Ehhez a nagyon fontos folyamathoz nyújtok segítséget, megértést és támogatást.

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Az internet életünk számos területén nélkülözhetetlenné vált és annak ellenére, hogy megvannak a maga korlátai és árnyoldalai, lehetővé teszi a kapcsolat teremtést olyan helyzetekben is, amelyekben eddig lehetetlen volt. Az online konzultáció megoldást jelent olyan esetekben, amikor a személyes találkozó nem megoldható.

5 alkalmas konzultáció 350 Ron kedvezményesen!

Személyes vagy online konzultáció

5 alkalom 250 perc

hello@agostonannamary.hu