Amit ti írtatok az én munkáimról

Könyvről, élő videózásról és a képzéseimről

Egy könyv, mit az én

Utazás a szíved körül könyvem ihletett:

Első sorban...

Annak örülök a legjobban, hogy ennyi embernek tudtam segíteni és nekik hála még több személynek lehet az úgymond irányadója.
Őszinte köszönet nektek!

Másodszor...

Az én munkám nyomát nem láthatom, míg a könyvet emésztitek, vagy a képzéseim hatására átértékelitek a világot és magatok... De egy dolgot nagyon sokszor kapok, és az a pozitív visszajelzés.
A tőletek származó visszaljezések ösztönöznek engem arra, hogy IGEN, csinálnom kell, és ha a világot nem is, de sokak életét válthatom meg.
Köszi 🙂

Ettől lefele

Ha kíváncsi vagy a színtiszta, szűretlen és őszinte véleményekre, akkor kérlek görgess tovább és próbáld meg átérezni azt amit én, mikor ezeket kaptam az elmúlt évek leforgása alatt.

Sok van...

Készülj fel!

Megkaptam a könyvedet! ❤️Nagy szeretettel vártam, már régóta lelkes rajongója vagyok az élet tanításai csoportnak. Köszönöm Istennek, hogy te egy nagyon különleges ember vagy, és nagyon sok emberhez eljutottak az üzeneted. Kitartást és jó egészséget kívánok neked és családodnak! ❤️😀

^_^

A legutóbbi videoban nagyon megfogtál a megerősítésekkel kapcsolatban 🙏   Sokat olvasok ilyen témában , nagyon jó volt hallani 🥰

^_^

Igazán nincs mit 💗  Számomra hiteles amit csinálsz , és nekem ez a fontos , mert így tudok bízni én is 🤗   Remélem egyszer elmúlik ez a helyzet és mikor hazalátogatok akkor sikerül találkozni is.

^_^

Holnap indítanad a képzést már holnap mennék 😁😁😁most egy kicsit elgyengultem. És ez olyan kell mutasd erős vagy és belol közbe gyenge.❤

^_^

Drága Annamary,
Neharagudj, hogy ilyenkor írok neked.. de nemrég a napokba a 100+ annyi könyv közül EZ A KÖNYV fogta meg a szemem, és azóta esténként-éjjelentként vele töltöm az időm! ❤️   Lassan a vége fele járok, de nagyon sok ötletet adott és feltöltött, főleg a csapatépítésed, mivel hasoblókban forgok én is!   Köszönöm szépen ezt a feltöltödést tőled, és remélem lesz új könyved és azt is várom nagyon!Nagyon örülök ennek! És várom nagyon.  Igen ki posztolom a csoportba , nagyon jó érzéssel tölt el az is , hogy akinek a könyvét olvashatom utánna szóba is tudok állni vele.   Remélem a sors majd úgy hozza hogy személyesen lesz egy közös képünk is.

^_^

Ma kezdtem el a könyvet olvasni,alig két órája...lehet az éjszaka nem alszom...nagyon nagyon megfogott,úgy bízom benne hogy a saját életemre is át tudom formálni.és tanulni tudok belőle.sok könyvet végig olvastam ,de ennyire hitelesnek nem éreztem. Nagyon hálás vagyok hogy megkaphattam...a jó isten áldása kísérje életed...máris gondolatban felállítottam egy tervet és hiszem hogy létrejöhet egy személyes találkozás.

^_^

Szia Annamary,elkezdtem olvasni a konyvedet a 45.ik lapnal tartok, olyan jó erzes olvasni a konyvedet, hisz nem potyara kellett ratalaljak erre a nagyszerű konyvedre. Hiszem, hogy minden okkal tortenik az eletunkbe. Olyan hàlàs vagyok 🤗🤗🥰.

^_^

Minden egyes mondatod sziven talàl, erzem,hogy milyen nagy szeretettel írtàl le mindent es, hogy az a cèlod, hogy az emberek lelki vilàgàn segíts. En szivembol fogom ajanlani minden magyar ismerosomnek a konyvet.

^_^

Szerbusz Annamary! 🙂Már két hete próbálkozok írni,de mindig valami közbe jön s elmarad az írás. De ma eljött az ideje.  Kiolvastam a könyvedet, már másodszorra is. Nem is tudom,hogy fogalmazzak, hogy átadjam az élményeimet Neked.  Elsősorban nagyon tetszett a fogása, ahogy forgattam a lapokat éreztem az illatát...a lapok vastagsága,meg olyan közeli érzést nyújtott számomra.  Köszönöm,hogy betekintést nyerhettem az életed apróbb-nagyobb élményeibe. Sokszor elgondolkodtam a sorok között,néha azt érezrem ez a könyv rólam szól talán,hiszen voltak a sorok között olyan mondanivalók amiket én is így gondolok avagy átéltem már.  Ami a legjobban megfogott az ez a mondat: "- A saját bőrömön tapasztaltam meg,hogy valóban mindent túl lehet élni az életben. " Gratulálok sikereidhez,csak így tovább.

^_^

Kedves Annamary! Ma este lattam a helyi adoban
"Kavezz Annamaryval, könyvbemutatóval egybekotott musorodat..igy jellemezhetem...minden amit tettel" Fenomenalis".
A hallgass a szivedre...kulonosen megragadott,ugyanis, mindent ugy erzek es teszek amint abban a par szo valaszodban kifejtettel.IMÁDLAK. Ezt muszaly  volt megirnom neked. Remelem nem baj?💞Akaratomon kivul jönnek azok az érzések nekem is.   Nagyon Supeeeeeeer a film!

^_^

Könyveket jellemzően barátaim, kollégáim ajánlásából olvastam eddig.

Annamary könyve az első, amelyet magától az írótól kaptam egy személyes találkozó alkalmával. Kevés információm volt korábban személyéről, pár perc beszélgetést követően éreztem, hogy nem egy átlagos gondolkodású emberrel társalgok. A dedikált könyvet nagy érdeklődéssel kezdtem el olvasni, hogy többet tudjak meg erről a kivételes emberről.

Nagy örömömre szolgált, hogy nincsenek benne unalmas fejezetek, az írás végig képes lekötni a fejlődést igénylő olvasót.

Annamary élete és sikertörténete nagy erőt képes adni azoknak az embereknek, akik a múltban, jelenben, vagy akár a jövőben kerülnek nehéz helyzetekbe.

Mindenkinek van olyan életszakasza, amikor nem tudja hogyan tovább. Tenni kéne valamit, de tehetetlenek érzi magát kétségbeesése és félelemei miatt.

Aki bátorságot akar gyűjteni, vagy eszközt keresni egy nagyszerű élet eléréséhez, nincs más dolga, mint Annamary tapasztalatait, tudását alkalmazni és hinni saját szívének erejében.

Kedvenc idézetemmel zárom ajánlásomat:

„Szívünkből kell döntéseket hozni, még akkor is, ha az egonkkal- vagy akár az egész világgal-szembe megyünk.”

Netán valaki elfogultsággal vádolna annak jelzem, hogy a könyvet önfejlesztő kategóriában Dugonics András díjra jelölték!!!Ács Péter

Szia! 🙂 a hétvégén nem volt időm de a hétfőn neki kezdtem a könyv kiolvasásának! Most végeztem vele! Magamat ismerve sokszor ki kell még nyissam egyes oldalakra a könyvet hogy a soraidat újra felelevenítsem és szívjam be azt az erőt,energiát amit az első olvasás közben éreztem! A jelenben élek és bízom a békés, boldog jövőmben! Köszönöm hogy olvashattam a könyvedet! 🙏🏻 szép napot! 🙂

^_^

Szia Annamary tegnap befejeztem a könyvet, csodát alkottál köszönöm, hogy részese lehettem az életednek és egy éve már nem voltam sajnos otthon de mégis az írásod által érezhettem az otthon melegét ♥️. A könyv első felével 100% an tudtam azonosulni, bele élni magam, a könyv második fele motivált egy olyan nehéz időszakomban amin nem tudtam, tudok változtatni csak tudatosan kezelni.   Édesanyám úgyszintén most megy át ezen az időszakon és szeretném ajándékba meg venni neki a könyvet, pénteken kapok fizetést és akkor utalom is át a pénzt 😊

^_^

Nagyon jó volt a könyv. Gyorsan ki olvastam .🙂
De még majd egyszer ki fogom minimum.Ügyes vagy
Minden tanulságos "dologból" nekem legfőképp egy szokott meg maradni és szeretem ami a te könyvesből maradt meg, ha problémára nem problémaként, hanem megoldandó feladatként kell tekinteni! Ezt kell alkalmazzam én is!

^_^

Szia. Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy megkaphatam a könyvet. Nagyon sok mindenre rájöttem ahogy olvastam. Köszönöm Ha időd engedi találkozhatnánk egy kávéra. Köszönöm szépen mégegyszer.

^_^

Szia! Elolvastam a könyvet 3 nap alatt 😘ígértem hogy visszajelzek😊. Hát egyszerűen imádom a soraidat! 🤗nem tudom leírni hogy mekkora erőt merítettem a könyvedből.❤❤❤ nagyot segítettél a könyv által, hogy igenis elérjem a céljaimat! És biztos vagyok benne h cukrász leszek és megmutatom a bennem rejtőző lehetőségeket! Köszönöm nagyon szépen ezt a könyvet és szeretném ha megismernénk egymást!😊🤗 Szép vasárnapi délutánt kívánok!😘

^_^

Jó napot kívánok, inkább szia ! Gratulálni szeretnék kiolvastam a  könyvet. "Utazás a szíved körül "  Minden mondatát élveztem, felemelő, úgy érzem segít a további életemben. Köszönet és hála! Isten Legyen mindnyájunkkal! Pusy
Büszke lehetsz magadra!

^_^

Szeretem a könyved! Jó olvasni.  Tegnap tudtam elkezdeni, de holnapra biztosan befejezem. Köszönöm, hogy megírtad és, hogy elküldted. 😘🥰😉

^_^

Tiszta szívemből gratulálok a könyvedhez! Imádtam..  Most úgy mikor befejeztem..( Én aki soha egy könyvet nem olvastam el)..rájöttem hogy nem ismerem magam igazán.. Most úgy kicsit egyedül vagyok..kiengedem a gőzt.. és holnap biztos minden jobb lessz !! Köszönöm hogy elolvashattam !!!Ahhoz képest hogy nem szeretek olvasni nem tudom lerakni ezt a könyvet.. ma sikerült neki fognom és már több mint 100 oldalt olvastam 🙈

^_^

Gratulálok nagyon jó könyv szívesen olvasson és örömmel hallgatlak csak annyi hogy másnap tudom megnézni.

^_^

Miért vagyok biztos abban, hogy neked is segítene a könyvem? Mert ennyi ember nem tévedhet… Beszélnek helyettem eddigi lelkes olvasóim visszajelzései, akiknek szívből köszönöm a bizalmát!❤️

^_^

“Drága Annamary ma délután tudtam kézbe venni a könyved és annyira megfogott hogy már ki is olvastam. Csodálatos, fantasztikus nő vagy nagyon büszke lehetsz magadra. Nem mindenki csinálta volna végig azt amit te ilyen kitartással.
Köszönöm neked hogy részese lehetek a csoportodnak és olvashattam a könyved. Mindenbe igazad van és egyetértek hinni kell és a céljaink álmaink megvalósulnak.
Felnyitottad a szemem arra hogy egy élet van és nem szabad elpazarolni egy másodpercet sem belőle, meg kell élni minden pillanatát. Motiválsz, hogy ezentul még jobban bizzak magamba és hogy az álmaimat és céljaimat igen is képes vagyok megvalósítani, nincs olyan hogy lehetetlen ahogy számodra se létezett.
Nagytatám is mindig azt mondta mindig csak előre nézz és soha ne hátrálj meg (sajnos már a jó tanácsait nem hallhatom,de tudom mindig velem van)
Mégegyszer hálásan köszönöm ❤”

^_^

“Szia Annamari. Elsősorban  gratulálok az új  könyvedhez mindig is  fel  néztem  rád  mióta  ismerlek, hogy  mindig  a  jó  kedv  áradt  belőled. Én is Tímea is  mindig  hallgatjuk  a  beszédedet és  nagyon szép  és  tanulságos. Minden  jót  kívánok neked továbbra is. “

“........na kepzeld este 10 kor fogtam neki a konyvednek es röpke 3 ora alatt ki is olvastam ..😁egyszerűen nem tudtam letenni  ...😁
az első fele..nagyon ismerős...😁én is nagyjából  abba nőttem fel ...csak valamivel utánad mivel hogy korba fiatalabb vagyok😁de nagyon sok hasonlóság is van bennünk..a könyv második fele az is nagyon jó...köszönöm a sok jó tanácsot😁kár lett volna elmaradjon ez a könyv mindenképp megérte dolgoznod érte ...és én még szívesen olvasnék az első feléből....mert ott meg sok van...😘”

^_^

“Szia Annamari nagyon büszke voltam rád, ha emlékszel még a legelején megmondtam hogy sokra viszed úgy lett és nagyon örvendtem neked továbbra is kívánom hogy csak jó dolgok történjenek az életedben de amiért írtam szeretnék hozzá jutni a könyvedhez ha segítenél ebben mert nem nagyon tudok járkálni de szeretnék egy dedikált könyvet nagyon megköszöném ha hozzá segítenél előre is köszönöm és nagyon sok puszi neked.”

^_^

“Zseniális a könyved! Ez megríkatott. Tudom mit éreztél! “

^_^

“Szia Annamary😊❤kiolvastam a könyvedet...gratulálok nagyon szép és elgondolkotató...őszinte embernek tartom magam örvendek hogy előbb találkoztunk és utánna olvastam el a könyvet...tetszet hogy betekintést engedtél az életed nagyobb történéseibe...első könyvnek tökéletes...ezt amúgy sem egyszerű leírni...a lényeg elgondolkodtatott...minden képpen útmutató biztos vagyok benne.”

^_^

“.. Szeretem a könyved! Jó olvasni.
Tegnap tudtam elkezdeni, de holnapra biztosan befejezem. Köszönöm, hogy megírtad és, hogy elküldted. 😘🥰😉”

^_^

“Gratulálok nagyon jó könyv szívesen olvasson és örömmel hallgatlak csak annyi hogy másnap tudom megnézni mert mikor van az élő adásod én alszok mivel éjjel dolgozok
Örömmel hallgatunk és nagyon büszkék vagyunk rad.
Azt mondta a fiam siessek mert ő is kiakarja olvasni😀”

^_^

“Tiszta szívemből gratulálok a könyvedhez! Imádtam..
Most úgy mikor befejeztem..( Én aki soha egy könyvet nem olvastam el)..rájöttem hogy nem ismerem magam igazán..
Most úgy kicsit egyedül vagyok..kiengedem a gőzt.. és holnap biztos minden jobb lessz !!
Köszönöm hogy elolvashattam !!!”

^_^

“Szia 🤗😍!Tudtam nèzni a mai èlő adàsod .Szuper voltàl mint mindig .Egy energia bomba .”

^_^

“Nem hiszem el🤩
2 nap alatt olvastam el.
Egy hónappal ezelőtt simán azt mondtam volna hogy lehetetlen.
Feladatok még nincsenek megoldva mielőtt  kérdeznéd de számomra már ez is hatalmas haladás.
Lehet ezentúl mindent te kell a kezembe adj hogy bizonyítani tudjak😂
A könyv pedig egy csoda. Gratulálok hozza. Egy élmény volt elolvasni. Maradandó csodát alkottál❤️.”

“De Te most nekem FŐNYEREMÉNY VAGY a mostani helyzetemben. Kiolvastam és most másodszor szeretném olvasni úgy,hogy kijegyzetelem a megerősítéseket,hogy mindig kéznél legyenek nekem még a konyhában is,ha szükségét érzem. Szuper könyv,csak gratulálni tudok!
!!”

^_^

“Nagyon jó volt ez az előadásod is,gratulálok,ügyes vagy és óriási segítség!!”

^_^

“Szia Annamari ...megérkeztek a könyvek ,nagyon vártam már. Köszönöm és köszönöm tiszta szívemből reggel neki fogtam olvasni és most be is fejeztem ( nem tudtam letenni a kezemből) Azt hiszem hogy az elkövetkező pár évben még nagyon de nagyon sokszor kézbe fogom venni és minden egyes oldalt végig fogok olvasni számtalanszor ❤❤❤❤ Egyszerűen imádom.”

^_^

“Így van, nem tudtam letenni, nem vagyok nagy olvasó, a megszokott szöveg volt idáig, nincs időm. De ez a könyv nagyon érdekelt, nem tudom megmagyarazni miért kapott így meg, még mielőtt elolvashattam volna, sok más könyvnek kezdtem neki,  de keveset fejeztem be.
Köszönöm ezt az élményt!!!
Ezzel nagyot bizonyítottam  magamnak, ha megkapom a megfelelő könyvet, akkor 2-3 nap ki van olvasva...mostanig nem tudtam elképzelni...örökké csodálkoztam, mikor mások ilyent meséltek.”

Na és ezekért érzem azt...

Hogy megérte megírnom a könyvem!

Ébredj Ágoston Annamaryval ❣️
Korán van tudom de te egy csoda vagy esküszöm ❣️olyan löketet adsz az embernek könyvedet kiolvasva most reggel itt kint hallgatni az eső cseppeket, nézzni a madarakat, olvasni a könyvet érzed, csak azt éreztem őszintén hogy a szívem hát telik telik kiugrik a helyéről csoda én nem is tudok mást mondani erre❣️.
Követni fogom a tanításod és büszkén fogom vállalni a változásomat most már annyira jól esik ez hogy azt most le se tudom írni.

^_^

"Most hallgatom az oldaladon az előző előadásaidat , hát egyszóval ...SZUPER...Köszi neked...én eddig nem tudtam hogy te ezzel foglalkozol....engem nagyon érdekel. Én nagyon szeretnék veled egy személyes beszélgetést ..persze most csak így interneten keresztül...ha lehetséges megköszönöm."

^_^

Szia ❤️
Meg kaptam a könyvet.
Nagyon örvendek.
Köszi amit bele írtál.
Lúdbőrös lettem és könnyes lett a szemem.
Hálás vagyok hogy megismertelek. Nagy példakép vagy nekem. Ha találkozunk lesz nagy nagy ölelés ❤️
Minden jót kívánok neked, amit csak szeretnél.
Pusziii ❤️❤️❤️

^_^

"Fantasztikus a hangoskönyved 😍♥️Ma reggeli kávémnál végighallgattam úgy éreztem komolyan mintha ez pontosan nekem lett volna címezve akárcsak egy level.A végen úgy éreztem mintha itt lettél  volna köszöntél volna hogy jó reggelt "ébresztő ". Lehet nem véletlen hogy ma reggelre maradt a meghallgatása és nem az este hallgattam meg.Tessék felébredni jött a hang hisz reggel van nincs idő tétlenkedésre itt a dolgokat átkell értékelni és elkell indulni egy új úton már most érzem és tudom hogy hatalmas lessz a motiváció meg a könyvedből is ami nagyon sokat fog segíteni. Szívből köszönöm.😘"

^_^

"Elsősorban gratulálok az új könyvedhez mindig is fel néztem rád mióta ismerlek, hogy mindig a jó kedv áradt belőled. Én is Tímea is mindig hallgatjuk a beszédedet és nagyon szép és tanulságos. Minden jót kívánok neked továbbra is."

"Szia nagyon örvendek hogy rád találtam! Az unokatestvérem hívott meg a csoportba!!! 😊Megnézem a videókat nagyon lelkesitőek, batoritóak!!!Elore is köszönöm a hangoskönyvet! Szeretnék egy dedikált könyvet is!!! 😊😘Köszi a jó tanácsokat nagyon motiválóak!!!Remélem lesz alkalmam személyesen is megismerni hiszen csodálatos személyt ismerhettem meg benned!!!Jól jön a segítséged!!! 🤗☺️😍"

^_^

"Szia Annamary. Megígértem, hogy írok, ha befejeztem a könyvet. Épp most csuktam be. Teljesen az volt, amit vártam. Motiváló, bátorító. Ez csak kettőnk között szólva, én amióta olvastam a titkot, használom. És a könyved után biztos vagyok benne, hogy jól használom. Megerősítés volt nekem elolvasni ezeket az oldalakat. Nagyon örülök, hogy elolvastam és köszönöm a lehetőséget 😘🥰.🤗 Köszönöm szépen, minden szépet és jót kívánok, további még nagyobb sikereket. Remélem ezrek fogják elolvasni a könyvet és erőt merítenek belőle."

^_^

"Nekem megtisztelő, hogy a kezemben foghatom és olvashatom soraid...Felénél tovább tartok eddig nagyon tetszett és már várom a reggelt, hogy folytathassam 🙏🏻
Köszönöm, hogy leírtad mindezt betekintést engedtél a világodba..
Egyszerűen imádom 🙏🏻🙌🏻😇😍.Halas vagyok minden sorért egyszerűen imádtam 💝
Szép napot! 😘"

^_^

"Miután átvettem a könyvet gyorsan megcsináltam a “nyertes selfit”, vettem a kávémat és bele is olvastam. Az első pár oldal amit elolvastam nagyon tetszett.🥰 Már alig várom, hogy, folytathassam. Mégegyszer nagyon szépen köszönöm! ❤️😍
Fantasztikus. Nagyon fel töltött. Nagyon szeretek olvasni és örülök, hogy egy könyv az első nyeremenyem, egy olyan könyv amelyből csak tanulni lehet, amely tele van pozitív energiával."

^_^

"Szép estét kivánok. Engem az este beraktak ebbe a csoportba és elkezdtem olvasgatni. Kaptam egy pozitiv erőt . Egy pozitiv személyiséget . És ezt megszeretném megköszönni. A mai világba mindenki csak a rosszat lássa, csak a hasznot huzza . De ez az oldal más és az este elgondolkodtam hogy én vagyon milyen ember is vagyok ? Vajon engem hogy látnak mások. Szántam magamra időt , a gondolataimra és ezt csak önnek köszönhetem. Köszönöm a lehetőséget hogy tagja lehetek ennek a csoportnak 🙂.Köszönöm szépen.
És a jó munkának gyümölcse van.
Elkeseritő jelenleg ez a helyzet ami ebbe a világba zajlik de te megmutattad hogy mindenbe van jó dolog. Nagyon hálás vagyok.Köszönöm szépen a könyvet 🙂
És a könyvbemutató nagyon jó volt."

 

❤️Minden nap, minden percét imádom, ilyen sorokat kapok az olvasoktól, követőimtől és tele a szívem hálával.❤️💞
Képek, videók, szeretetteljes sorok......
Nyílvánosan is köszönöm nektek!🤗
Jó olvasást és sikert kívánok mindenkinek.😍🙏

^_^

@agostonannamary könyve igazi meglepetés volt számomra, tartalmilag és szerkezetileg is tetszett.📖🙏
Imádtam minden sorát! 🥰 Annyira olvastatta magát, hogy lehetetlen volt letenni.
Engem ez a könyv tényleg lenyűgözött, annyira belemerültem az olvasásba, hogy órákig meg se mozdultam. Annyira leköti az olvasó figyelmét, hogy én teljesen bele tudtam magam élni  a történetébe és gyakran éreztem azt, hogy csak úgy visz magával a könyv.
Ajánlani tudom mindenkinek! 😇❤🙏

^_^

"Most tudtam meghallgatni a könyvbemutatót! Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! A hanganyagot is elindítottam végre, szuper! Nagyon jó a hangja a pasinak, nagyon jó a szöveg is. Brávó ! Büszke lehetsz magadra! 💖.Sok embernek szüksége van bátorításra, te azt fogod tenni és sokan lesznek hálásak ezért❤."

^_^

🙏🏻Köszönöm szépen Annamary-nak a megtiszteltetést, hogy elsők közt olvashattam a könyvét 🤗😘 Biztos vagyok  benne nagyon sok embernek fog segíteni ez a könyv, megadja az indító motivációt, hogy elindulj az álmaid felé,  hogy elkezd ma és most az első lépéseket az álmaid felé, mindig hallgass a szívedre❤️ Mindenki meg fogja találni a könyvben azt a mondatot, azt a fejezetet ami motivációt, bátorságot ad számára, hogy merjen nagyot álmodni. 😁

^_^

“...ahhoz, hogy valóban változások történjenek az életedben - pozitív irányba -, változtatnod kell a gondolkodásodon! Fel kell venned azt a bizonyos másik szemüveget, hogy a szemléletmódod változzon. Rá kell jönnöd, mit csináltál eddig rosszul, és mi a másik út, ami jobb irányba vihet. A világ is változik folyamatosan - ezt nem tudod megállítani. Egyet tehetsz: vele együtt változol te is. “
Ágoston Annamary-Utazás a szíved körül❤️✈️

^_^

"Jó dolgokról beszélsz,szeretem hallgatni ha van rá lehetőségem."

^_^

"Nagyon szépen köszönöm! És nagyon szépen köszönöm h ilyen házi feladatot adtál fel... ❤️🙏Hálás vagyok érte!
❤️Csodás vagy! Nagyon szépen köszönöm!"

 

Ezekből a visszajelzésekből kapok mindig valamit...

Erőt, kitartást, hogy értetek és másokért tovább csinálhassam!

“Nagyon sokat jelent nekem hogy ismerlek személyesen.És beszélgettünk kicsitt. Nagyon megkedveltelek és szerettelek.
❤️🤗❤️”

^_^

Tisztelt Annamary! Szerbiából Vajdaságból követem az oldalát. Nagyon csodálom Önt és szeretem olvasni  a fb. profilra feltöltött  bátoritó gondolatokat. Ma hallgattam az élő bejelentkezést is. Maga mindig mosolyog és csodásan néz ki minden képen. Csodálom hatalmas akaraterejét es céltudatos munkáját. Csak erőt lehet meríteni belőle. Gratulálok a kiadott könyvhöz.További sikeres munkát. Legyen mindig ilyen szép és csinos. Igy erőt sugároz amiből csak meriteni lehet.

^_^

“Szuper. Büszke vagyok rá és örülök hogy ilyen rokonaim vannak 🥰😘”

^_^

“Mi köszönjük, hogy írtál nekünk is egy könyvet, ami hazánkban íródott.”

^_^

“Igen elnyerte nagyon a tetszésem, köszönöm szépen, sok jó tanulságos dolgot mondtál, ezért hálás vagyok👍😉🤗😘💐.”

^_^

“Nagyon szépen köszönöm!
És nagyon szépen köszönöm h ilyen házi feladatot adtál fel... ❤️🙏Hálás vagyok érte!❤️Csodás vagy!
Nagyon szépen köszönöm!”

“Én köszönöm a csodás könyvedet. Mindenkinek jó hallani a pozitívumokat,  kivált ebbe a kilátástalan világba.

^_^

Szerintem nagyra értékelő.
Legyél ilyen pozitív,  ügyes.
Hát az 5 ember közül egyikkel veled kell kapcsolatot tartani.
Nagyon nagyon ügyes pozitív ember vagy.”

^_^

🙏🏻Köszönöm szépen Annamary-nak a megtiszteltetést, hogy elsők közt olvashattam a könyvét 🤗😘 Biztos vagyok  benne nagyon sok embernek fog segíteni ez a könyv, megadja az indító motivációt, hogy elindulj az álmaid felé,  hogy elkezd ma és most az első lépéseket az álmaid felé, mindig hallgass a szívedre❤️ Mindenki meg fogja találni a könyvben azt a mondatot, azt a fejezetet ami motivációt, bátorságot ad számára, hogy merjen nagyot álmodni. 😁

^_^

“...ahhoz, hogy valóban változások történjenek az életedben - pozitív irányba -, változtatnod kell a gondolkodásodon! Fel kell venned azt a bizonyos másik szemüveget, hogy a szemléletmódod változzon. Rá kell jönnöd, mit csináltál eddig rosszul, és mi a másik út, ami jobb irányba vihet. A világ is változik folyamatosan - ezt nem tudod megállítani. Egyet tehetsz: vele együtt változol te is. “
Ágoston Annamary-Utazás a szíved körül❤️✈️

🙏🏻Köszönöm szépen Annamary-nak a megtiszteltetést, hogy elsők közt olvashattam a könyvét 🤗😘 Már sokszor leírtam a céljaimat, viszont az utóbbi időben mintha kifogytam volna belőlük, nem volt egy tiszta kép hogy pontosan mit is szeretnék. A könyv befejezése után elhatároztam leírom a célokat, most van idő erre, nincs kifogás, félelem. Biztos vagyok  benne nagyon sok embernek fog segíteni ez a könyv, megadja az indító motivációt, hogy elindulj az álmaid felé,  hogy elkezd ma és most az első lépéseket a céljaid irányába, mindig hallgass a szívedre❤️ Mindenki meg fogja találni a könyvben azt a mondatot, azt a fejezetet ami motivációt, bátorságot ad számára, hogy merjen nagyot álmodni. 😁
“Egyik legfontosabb cselekedetünk az életben, hogy egyik lábunkat a másik elé tesszük. Indulj hát! “ (Kurt Tucholsky)

^_^

“Nagyon jo a stílusa, olvastatja magát es  tanulságos meg minden, csak erteni kell. Te a te küldetésedet teljesited,ez tiszta őszinte  útmutatás aki ért a szóból felfogja sőt megköszöni a segítő szándékot. Aki nem? hat teszi a saját feje szerint.”
“hat a könyved szenzációs, természetes őszinte.”

Telefon

Email