Rendelések és kiszállítás

Termékeink kiszállítása az ország (Románia) bármelyik pontjára lehetséges, valamint, kérésre, külföldi rendeléseknek is eleget teszünk. A kiszállítás alapját szilárd, határozott rendelés képezi. A csomagok kiszállítását a vásárló által megadott cím szerinti postai szolgáltató dönti el. Általános esetben a vásárló egy a megadott címhez közeli postától kap értesítést papír formályában a postaládában.

A rendelt termékek kiszállításra kerülnek egész Európa területén kizárólag postai szolgálat által, átvételkor történő kifizetéssel, vagy rendelés leadásakor online fizetés alkalmazásával. 

A postai szolgálat igénybevételével a feladás után a csomag 5 munka napon belül meg kell érkezzen a vásárlóhoz. Európa területén (Románia területén kívül) ez általában 7 és 14 munka nap között van, de kivételes postai esetekben eltarthat még egy 5 munka napot. Amerikába való postázás esetén a szállítás 30 munkanapot jelent legfeljebb.

 

Postarendszer(ek) túlterheltsége olykor késedelmet okozhat, ilyen például a Karácsonyi időszak. Ezen esetekben nem vállaljuk a fent kiírt időintervallumokat.

Megjegyzés: A fent megemlített időtartamok a határeseteket reprezentálják.

Az eladási részleg órarendje hétfőtől péntekig tart, a következő időtartamban: 08:30 – 16.30. Ezen intervallumon belül dolgozzuk fel a leadott vásárlásokat.