AEM 1

Adj esélyt magadnak! – 2021 / 04 / 17 

Rövid beszámóló, fotók és vélemények 

Beszámoló

Nem adtam fel! 

Kézdivásárhelyen tartottam az első gyakorlati képzést, “Adj esélyt magadnak” címmel. 

Felemelő érzés készülni és kivitelezni egy ilyen napot! 

A covid időszak nagyon sok akadályt gördített elém, de én nem adtam fel. 

Olyan magasztos volt a célom

semmi nem tudott megállítani. Fontos tudni, hogy utolsó percen helyszínt kellett változtatni és sok ember megtorpant a komfortzóna elhagyása miatt. Mégis azt gondolom akinek ott kellett legyen az ott is volt.

Nagyon boldog és büszke voltam, hogy ennyi ember szavazott bizalmat az új utamon.

A célom az volt a könyvem megjelenése után, hogy a leírtakat alkalmazzák az emberek és ezt egy gyakorlatias képzésen tudják elsajátítani akik igazán nyitottak erre.

Hogy mi is volt?

Ez egy önismeret, motivációs képzés ahol szembesülsz önmagaddal és rájössz hogy mennyi értékes dologgal rendelkezel és nem is tudsz róla! Aztán megtanítottam a célokat elképzelni és kitűzni! Majd a gyakorlatias rész mindent vitt amikor tudatosult emberekben, hogy együtt sokkal könnyebb! És ha van egy jó mester bármire képesek vagyunk!

A cél az, hogy minél több ilyen képzést tudjak tartani és sok emberhez eljutni, segíteni és kihozni a gödörből akinek erre szüksége van.

Az első képzésnél nagyon is sikerült.

Csodálatos nap volt, fantasztikus visszajelzésekkel és eredményekkel.

Úgy érzem sok embernek szüksége van erre, és előbb-utóbb tesznek is érte, hogy részt vegyenek hasonló képzéseken. Minden energiát és befektetést megért. Álmom, vágyam, célom vált valóra ezzel a nappal és köszönöm azoknak akik részt vettek.

Sikeres nap volt!

A cél

A cél az, hogy Erdélyben a nagyobb városokban elérhető legyen a képzés sok ember számára! Amikor már ezek a városok ki lesznek pipálva, akkor Magyarországon folytatnám és azon országokban ahol lesz igény rá! Minél több embernek szeretném az életét megvéltoztatni és irányt mutatni egy jobb élet felé. 2021 arról fog szólni, hogy megismerjék az emberek ki is valójában Ágoston Annamary és mit tud nyújtani! Aztán készül a folytatás azoknak akik az elsőt már elvégezték! Már van igény rá! Örülök, hogy újat és egyedit tudok nyújtani az emberek számára. Gyakorlatias tréning ami működik csak alkalmazni kell. Legnagyobb célom nemzetközivé tenni és a világon több helyen is tanítani ezt a fajta képzést ahol önmagad megismerése a cél, a jobb élet irányában!

Vélemények és visszajelzések

Nagyon vártam!

Napokkal sőt hetekkel azelőtt készültem testileg és lelkileg. Az út a dátumig nagyon  izgalmas volt főleg az utolsó hét a komfortzona elhagyása ,adrenalin emelése ,csodás meglepetések .

És eljött a nap...

Csodásan utaztunk a csajokkal,köszönöm hogy elkisértek.Nagyon készültem és tudtam hogy nagyon Kemény lesz de ez még annál is ütősebb  volt. Sok szembesítes kiütötte a biztosítékot nálam.

Sikerült megírni az 5 éves terveim amit tudom, hogy 5 év múlva nektek is megmutathatok.

Nagyon jó társaság volt. Hálás vagyok hogy együtt éltük át azoknak akiket ismerek és azoknak is akiket most ismertem meg. Úgy álltam hozzá lesz egy csodálatos napom, és igen volt egy csodás napom!

Köszönöm Annamary és nagyon büszke vagyok rád. Tudd ez csak a kezdet.

Az ezer mérföldköves út is egyetlen lépéssel kezdődik. 

Szász Andorkó Enikő

Tapasztalatok és érzelmek egyvelege.

Amig nem vagy benne, nem tudod mit hagysz ki. Késztetve vagy arra, hogy lépd meg a saját határaid. Volt, akinek kellett egy ösztökélés, de megtette azt a lépést amire úgy gondolta, hogy nem volt képes. Együtt könnyebb volt, együtt örökké könnyebb, de néha kell a saját magadban levő erő megtalálása, mert nem mindig van az, hogy csoportba tudod megoldani a problémát. A csoport/csapat erőt ad, de a végső lépést úgy is te kell megtedd. Én megbizonyosodást kerestem arra, hogy jó úton haladok, ha apró léptekbe is, de ott vagyok, ahol kell legyek és ott is leszek. Türelmes kell légy magaddal szemben, hogy képes legyél arra mire előszőr talán úgy érzed, hogy kilométerek távolságára van. Annak érdekében, hogy úgy érzed, hogy élsz ki kell lépj a komfortzónádból, de amúgy ez mindennel így van az életünk során. Akaraterőd kell legyen, ha meg látod, hogy akkor per pillanat nem volt, de szétnézel a terembe, úgyis meglátod, hogy egyesek könnyebben, szemrebbenés nélkül teljesítettek bizonyos részeket, de úgyis volt olyan, hogy ők is elgondolkodtak, megakadtak, elmélkedtek, tanakodtak. Hiába lestél volna másról, ne más életét éld, éld a sajátod. Akarj, akarj, akarj és tegyél érte. Az álmokat ne hagyd álmoknak maradni, valósítsd meg őket. Ha nem tudsz úszni, nem a víz a hibás, hanem te magad. De ettől függetlenül vízen maradni képes mindenki, csak gondolkodni kell. Léteznek alternatívák a problémákra megoldására. Meg kell keresned azt, hogy mikor, hogyan, miként tudod megoldani azt. Ne töprengj azon, ami nem aktuális, gondolkodj el azon, ami az és old meg.

A haladás útján tartsd nyitva a szemed, mert ha nem akkor akadályba ütközöl, leragadsz, ott maradsz és ragadsz. Nyitott szemmel közlekedj, felemelt fejjel, tárt karokat tarts szeretteid fele.

A fenti soraimba körülírva leírtam, de összeszedem címszavakba is. Abban segített/él, hogy: megbizonyosodást nyerjek abban, hogy jó úton járok; beláttam, hogy nem vagyok elég türelmes; tudom, hogy képes vagyok és az is maradok, de attól jobban kell törekedjek; jobban kell élvezzem a kihívásokat; türelmesebb kell legyek magammal és másokkal is; naplót vezetni 😉 (nem vagyok az írós fajta, őszintén).

KÖSZÖNÖM AZ ÉLMÉNYT!

Nagy Hunor

Számomra a tegnapi nap egy csalódás volt. Hatalmas csalódás.....pozitív értelemben!!!! Életem során rengeteg képzésen részt vettem már különböző témakörökben. Így önismeretin is természetesen. Általában az ilyen képzéseken elhangzik, h igen traumák, meg kell keresni, fel kell oldani stb stb. Ezt már tudjuk mindannyian, csak a hogyanjával vagyunk elég távoli rokonságban... Voltak képzések gyakorlatokkal: energetikától mentál tréningig minden.....DE ez mégis más volt. Ez egy mérföldkő számomra. Végre egy olyan tréning ahol az első betűtől az utolsóig kőkemény a gyakorlat: fehéren a feketével, cselekvéssel (s nem akármilyennel). Nem voltak elvárásaim, azt az egyet leszámítva (ha lehet ezt elvárásnak nevezni), hogy kiváncsi voltam, h ez ismét olyan lesz, mint eddig amiken részt vettem?

Az én Lelkemnek a tegnapi nap olyan volt, mint egy Olimpia. Az Én Olimpiám (avagy a sebzett szívek Olimpiája). A rajt RAJTam múlt: az a pillanat volt a puska elsűlése, amikor elhatároztam h ott akarok lenni ezen a debütáló képzésen, az elsők között. Menet közben jöttek az akadályok: Sztgy piros zóna, mese nincs költözik a helyszín oda ahol még lehet, kiadások, gyerköcök, meló - mindent megoldani, h jó legyen; a kecske is jóllakjon, s a káposzta is megmaradjon- külön köszönöm és hálás vagyok ezért Férjemnek, mert nélküle nem tudtam volna ezt összehozni (mert biza az Élet tesztel folyton, h tényleg komolyan akarom-e)..még akkor sem adtam fel h ha menet közben épp egy izomszakadás ért utol a versenypályán (a versenypálya már maga a tréning napja volt). Tele rengeteg szembesűléssel, őszinteséggel, komfortzónán kivűli új helyzette(kke)l. S a célszalag átszakítása az a pillanat volt, amikor a megbocsájtás fele vezető úton megtettem(ük Mindannyian) az első és egyben legnehezebb lépést. Nem volt könnyű. Nem tudtam h örüljek-e neki vagy sem...mert ott volt a fájdalom, a félelem a reakciótól....nem is gondoltam h mekkora energiákat szabadítottam fel és főként korlátokat zúztam porrá....mert mertem cselekedni, áttépni a tegnapi nap célszalagját.

Ez egy sportszám volt az Olimpiámból. Még vár rám a többi is.

Mindegyik kategóriában indulni akarok. Köszönöm ezt a lehetőséget Annamary, a szívem tele van hálával.

Keresztes Tünde Cini

Tegnapi tanulás nagyon sokat adott ,merjek kilépni a komfortzónából , merjek élni tapasztalni és kezdjek el hinni magamban . Tudok mostmár a szívemre hallgatni, megtanultam a hálát alkalmazni . Merjem megmutatni ki is vagyok és adjunk ebből másoknak is. Ebben a mostani helyzetben ez a legfontosabb másra figyelni . Én sok mindent nem tudtam sok szónak nem értettem a jelentőségét és ezt te tanítottad meg nekem. Sok panasz helyett csereljük fel hálára és arra figyeljek ami van ne arra mi nincs így leírva mind mikor a szív telik fel hálával és szeretettel.

Biztam és fogok, mindig te adtál sok mindenhez erőt és önbizalmat én neked mindig hálés leszek . Megmutattad merjünk élni és az is a mottom az élet egyszer adodott meg mindenkinek. Merjük megmutatni kik is vagyunk és adjunk ebből másnak is.

Anoním

Iratkozz fel a következő képzésemre ha rész szeretnél venni!

Ezt megteheted a Képzések menüpont alatt az oldal tetején, a Következő képzés-ra kattintva