A szentgyörgyi könyvbemutató

 Ahogyan az újságok véleményeztek

 Hírmondó link - katt ide 

 Háromszék link - katt ide 

 

 Innen is köszönöm a csodás riportokat. 🙂 

 Pár visszajelzés

Kedves feleségem érdeklődéssel hallgata az előadást, sokszor belegondolt azokba az élményekbe és megpróbáltatásokba amik említve voltak. Egyetért abban, hogy hálát kell adni minden olyan dolognak amely létezésünket megsegíti. Azt is állítja , hogy nem léteznek véletlenek és mindenkinek van egy elvégzendő feladata ezen a Földön.
Az előadás szép volt jól volt megszervezve és továbbra is egészséget és sikereket kíván, amit én is hasolóan kívánok. Mátyás Ferenc- klarinétos meghívottunk

---

Sokszor mondogatjuk h a dolgokhoz fel kell nőni. Most már én is elmondhatom, h a kulturális teremen fejlődtem, felnőttem ahhoz hogy elmenjek egy könyvbemutatóra. Életem első könyvbemutatójára. Eddig sose érdekelt ilyen jellegű rendezvény, úgy voltam hogy a könyv ha felkelti a kiváncsiságom úgyis megveszem, ha meg nem akkor nem. S volt hogy ismertem az írót s úgy is kihagytam az eseményt. Szóval itt érted mentem el, annak ellenére, hogy már ismertem a könyved, a történeted.
Merész voltam, mert nagyobb fiamat is vittem magammal. Picit izgultam hogy nehogy unja, de bebiztosítottam magam a megfelelő olajjal, amely meg is tette hatását.
Mivel nincs tapasztalatom, nem tudom hasonlítani h milyen kellene legyen egy bemutató és ahhoz képest mit kaptunk, így teljes mértékben le voltam/vagyok nyűgőzve a hallottak és látottak alapján. Tetszett a hely, hogy szabadon voltunk, a zöld övezet, napsütés, különlegessé tette a klarinétos előadás, ami hozzátett a bemutató színvonalához. Segített ráhangolódni, "átszellemülni", egy kicsit a jelen levő Lelkeket egy hullámhosszra hangolni. Zsuzsa nagyon ügyesen vezényelte a teljes beszélgetést, igazi házigazdaként beszélgetett, őszintén mesélve a saját történetét, tapasztalatát. Nem érződött, hogy izgulna, magabiztos volt, sugárzott a boldogságtól. Olyan volt mintha évek óta ezt csinálná, a kissújjába van minden.
Ahogy te is meséltél élethelyzeteidről, tapasztalataidról és Zsuzsa is, az ember azt érezhette h mégis közel vagyunk egymáshoz, nem vagytok elérhetetlenek hozzánk "halandókhoz" képest. Így hogy távol voltatok tölünk picit ez a hatás volt számomra, h olyan elérhetetlenek lennétek (h ha nem ismernélek titeket), de a beszélgetés könnyedsége, egyszerűsége és közvetlensége szétzúzta ezt a "távolságot".
Tetszett, hogy nem volt vontatott, nem is volt túl sokat mondó (szájbarágó), s nem is az a mézesmadzag hatású. Aki nyitott szívvel érkezett, annak biztos vagyok, hogy a mag el lett ültetve. Most már csak idő kérdése, hogy kikeljen valamilyen formában (könyvásárlás, tréningen való részvétel, vagy egyszerűen a zárt közösséghez való csatlakozás-tartozás).
Szép, nemes és merész gesztus részedről, hogy igenis felvállalod h itthonról, itthoni körülmények között is van lehetőség fejlődni. Nem kell ahhoz Amerikába születni h jó életünk legyen. Csak hát milyen a székely nép? "Nehogy má" egy hazai (baróti) mondja meg nekem a tuttit. Ezért még kóstolgatnak, tesztelnek téged. Szerintem mindenképp sikeres volt a tegnapi nap, hiszen voltak olyan arcok akiket egyikünk vagy másikunk nem ismert, s egyáltalan idegen személyeket ki tudott az eseményed mozdítani a kényelmes fotelból s rád(tok) szánták a legfontosabb dolgot: az idejüket. Keresztes Cini

---

Először is kiváncsi voltam a könyvedre, nem ismertelek, nem tudtam, hogy miről szól. Tetszett ahogy megszerveztetek a bemútatót, a tombola, természetesen. Nagy csodálód lettem, mint a könyved témáját tekintve, mint az életedet, a cétudatosságodat. Sajnálom, hogy az eső közbejött, mert te is tudtál volna többet mesélni, és a művész úr is.
Santa Mária