AEM 4

Adj esélyt magadnak! – 2021 / 06 / 26 

Rövid beszámóló, fotók és vélemények 

 Beszámoló

"Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni.
Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá.
Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben... két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor amikor megértek e találkozásra." - Márai Sándor

Tehát

Vedd körbe magad motivált emberekkel.
Biztosan hallottad már, hogy a hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy. Ezért fontos, hogy kikkel veszed körbe magad.
Ha tele vagy léhűtőkkel, akik körében egyáltalán nem divat a sikeresség és nagyszerűség elérése, akkor valószínűleg te sem kapsz különösebb motivációs löketet ahhoz, hogy elérd a céljaidat.
Próbálj meg ezen változtatni, és olyan emberekkel körülvenni magad, akikkel állandó téma lesz az építkezés, a célkitűzések, és a sikeresség felé vezető út.
Csináld úgy, ahogy tetszik.

Ne félj.
Ismerd ​meg önmagad.

Aki részt vesz a képzésen cselekszik: rá fog döbbenni énjének legrejtettebb képességeire, tulajdonságaira, szellemének hatalmas erejére. Mert sokkal több dologra vagyunk képesek, mint hisszük: képesek vagyunk arra, hogy meggyógyítsuk önmagunkat, hogy lángoló parázson járjunk, hogy hatalmas súlyokat könnyedén fölemeljünk.
TE EGY CSODÁLATOS EMBER VAGY!
Meg vagyok győződve róla, hogy ez a megerősítő mondat pozitív hatással tud lenni bárki életére. Valójában ennyi volt a célom vele: felhívni a figyelmeteket arra, hogy csodálatos emberek vagytok, egytől egyig. Lehetnek problémáid az életben – mindenkinek vannak -, lehet, hogy épp egy nagyon nehéz időszakon mész keresztül, szenvedhetsz, lehetsz boldogtalan, vagy igazából bármilyen negatívummal kell szembenézned – attól még egy csodálatos ember vagy és az is maradsz.
Ezt mindenkinek tudatosítania kellene magában, hiszen ettől az ő élete is jobb lesz, de a világ is egy jobb hely lesz mindenki számára. Mert, ha te egy csodálatos ember vagy, akkor mindenki más is az!

Na és persze...

Hálás vagyok, hogy Baróton is megtarthattam a saját képzésem az Adj esélyt magadnak címen. Köszönöm a bizalmat azoknak akik részt vettek és időt, energiát szántak erre a napra.

Köszönettel tartozom:
Szász-Andorkó Enikő, hogy megszervezted.
János Benedek Huszár, polgármester, hogy megtisztelt a jelenlétével.
Székely Blanka, hogy varázslatossá tette a napunkat.
Csabika Tókosnak a gyönyörű képekért és nem utolsó sorban a könyvtárosnőnk, Csiki Izabella kedvességét is nagyon-nagyon köszönjük. Áldás mindenkire.

Fotó galéria a képzésről

Vélemények és visszajelzések

Szeretettel köszöntöm a csoport tagokat!
Felemelő èrzès volt szàmomra hogy rèszt vehettem a tegnap Annamary motivàcios előadàsàn😊.
Egy megmèrettetès volt ez nekem,miben is vagyok nagyon jò..vagy èpp nagyon gyenge..❤
Köszönöm hogy ott lehettem!🙏❤

Pál Gyöngyi

Sziasztok
Köszönöm szépen Annamarynak a tegnapi napot
Nagyon jo volt ismetelni😁
Elmondom hogy nem is akartam a munkafuzettel dolgozni ,gondoltam nekem már kész van
Mégis jött egy késztetés ami azt sugallta márpedig igen .
Nagy sok minden változott bennem 3 hónap alatt....
En hálás vagyok nektek akik bizalmat szavaztatok úgy érzem megtettetek az első lépést .Nagyon nehéz megtenni tudom  de csakis Önmagunkert tesszük.
"Az ezer mérföldköves út is egyetlen lépéssel kezdődik "
En mindannyiunknak mindenből a legjobbat kívánom 😊

Szász Andorkó Enikő

Sziasztok 😊
Én hálás vagyok, hogy részt vehettem a tréningen! Egy igen jellemző tulajdonsagomat, amit eddig gyengeségemnek tartottam, tudatosult bennem, hogy valójában  erősségem🥰 örülök ennek és az egész napnak, tartalmas nap volt! Köszönöm szépen, még kérünk hasonlókat 😘

Bota Melinda

Iratkozz fel a következő képzésemre ha részt szeretnél venni!

Ezt megteheted a Képzések menüpont alatt az oldal tetején, a Következő képzés-re kattintva