AEM 5

Adj esélyt magadnak! – 2021 / 09 / 25

Rövid beszámóló, fotók és vélemények 

 Beszámoló

 "Nekem a tegnapi nap és maga a szervezés egy hatalmas nagy hullámvasút volt. Ez volt a 3ik tréning, amit én szerveztem, az én kezdeményezésemre jött létre.
Aug végén volt 18 "igenes" személyem. Így vettem a bátorságot, hogy előterjesszem s ismét neki fussak(unk) eme tréning megszervezéséhez.
Miután a dátum és a helyszín le lett tisztázva, gyorsan kikürtöltem az embereimnek ezen fontos részleteket is, s kezdtem feljegyezni a tényleges résztvevőket. Jöttek az előlegek, volt aki teljes összeget is befizetett. Minden nagyon flottul ment. Sőt meglepően flottul.....tréning előtt pár nappal egészen szép létszám volt.....s akkor hirtelenjében egy nappal a tréning előtt visszalépett 3 személy, s másnap reggel, a nagy napon ismét 3.... itt már nagyon a komfortzónán kívül voltam, szétesve...kerestem hogy hol hibáztam, miért történik mindez?! Nagyon szétestem, hatalmas személyes kudarcként éltem meg, hogy 18 igenből egyetlen egy sincs jelen. Most már tudom, hogy ez így kellett történjen. Megfejtettük az okát is, amit teljes alázattal sikerült is tudomásul vennünk s elfogadnunk. Hálás vagyok ezen nagy tanításoknak, mert ezek segítenek hozzá kezelni nem várt helyzeteket, és kaptam egy olyan szemüveget, ami eddig is ott volt az orrom előtt, csak nem láttam át rajta...eddig.
Ha módomban állna, hogy az idő kerekét vissza tekerjem és változtassak valamin, nem tenném. Nem tenném, mert akkor elesnék egy hatalmas nagy tanítástól.
A tréning forgatókönyvét ismerem....s mégis a tegnapi nap folyamán a videók is másképp jöttek át számomra, mint eddig. Ismét adott újat, nem egyet, a tegnapi nap.
Köszönöm és hálával teli a szívem. Örülök, hogy megismerhettelek titeket. Kívánom, hogy a tegnapi nap után, ti is úgy érezzétek, hogy igenis, megérte eljönni a saját olimpiátokra, és legyetek büszkék arra, hogy ott álltok a dobogó tetején. Nem a végcél a fontos, hanem az oda vezető út. Az van tele felismerésekkel és hatalmas tanításokkal.
Találkozunk a következő olimpián, addig is kitartó és eredményes "gyakorlást" kívánok mindannyiunknak.
Just do it."
Köszönöm Keresztes Cini- Házigazda

Mi is volt?

AEM5 csoport volt az igazi meglepetés ami érhetett a képzés sorozataim során.
Olyan sok igent kaptunk, kérdés nem volt a fejünkbe, hogy nem tartjuk meg.
Ugyanúgy készültünk mint bármelyik csoporttal és hirtelen utolsó előtti nap és utolsó nap tömegesen mondták le a részvételt. Abszolút nem ért hideg zuhanyként mert már rutinos vagyok szervezés és kivitelezés terén, ami megdöbbentő volt ahogy a szív lélek ember az én drága házigazdám megélte ezen pillanatokat.
Annyira mély nyomot hagy látni, hogy mekkora munka és erőfeszítés után egy ember a padlón van és kiskanállal kell összeszedni. Láttam már hasonlót éltem meg ilyet és sok mindent tanultam belőle. A székely ember mindig is más volt és más lesz.
Az adott szó itt akkor adott szó, ha már jelen vagy a helyzetbe nagy hősként, addig csak a szád jár... hihetetlen és elgondolkodtató mekkora félelem van emberekben amikor egyszer igent mondasz valamire és utolsó percen meghátrálsz.
A tanulság hatalmas volt... veszteni való, nem nekünk volt....
Csodálatos csoport gyűlt össze annak ellenére, hogy lefeleződött a létszám.

Hálás vagyok

Én minden egyes emberrért hálás vagyok. Nem az a lényeg, hogy tömeg legyen, hanem az aki részt vesz az komolyan gondolja és fontos az élete. Megtesz mindent, hogy tanuljon,fejlődjön, adjon esélyt magának, megerősítést kapjon, vagy újjá szülessen. Minden ilyen nap feltölt, felemel és boldoggá tesz.
Azok az emberek akik részt vettek komolyan gondolták és örülök, hogy azt a napot együtt megéltük. Ágoston Annamary 😋

Vélemények és visszajelzések

 Sziasztok, először is, hálásan köszönöm, hogy ott lehettem / lehettünk. Meglepetésként ért amikor Annamary rám írt, hogy én nyertem a 2 ingyenes jegyet. Be vallom előre még gondolkodtam is, hogy el menjek vagy hagyjam másnak a lehetőséget. Aztán eszembe jutott, hogy semmi sem történik ok nélkül, ennek is oka van, hogy az én nevem húzta ki abból a dobozból. Aztán jött a gondolat, hogy ha magamért nem is, de Medaert mindenképp szeretnek el menni. Ahogy a képzésen is mondtam, ő az én "munkám gyümölcse" és barátnőm is, amiért elmondhatatlanul hálás vagyok.
A képzésnek úgy vágtam neki, hogy "na lássuk". A mukámnak köszönhetően n képzésen vettem részt, hasonló témákban. De azt kell mondanom ez az egyik leg meghatározóbb volt mind közül. Remekül éreztem magam, egy pillanatra sem éreztem, hogy unatkoznék. És azt hiszem a legnagyobb tanítás az volt, hogy legyek hálás. Néha el felejtsük, hogy mennyi mindenért lehetünk hálásak az életben.
Nem hiába lépnek emberek az életünkbe, és úgy érzem mi sem ok nélkül találkoztunk. Cini, egy élmény volt meg ismerni téged.
Annamary, köszönöm! Ne hagyd abba amit csinálsz.
Ölelek mindenkit! ♥️

Szász Kata

Iratkozz fel a következő képzésemre ha részt szeretnél venni!

Ezt megteheted a Képzések menüpont alatt az oldal tetején, a Következő képzés-re kattintva