Utazás a szíved körül – A KÖNYV

59,00lei

“A kiadójaként őszintén hiszünk abban, hogy ez a kötet rendkívüli hatással lesz az olvasókra, és nagy tömegeknek fogja megváltoztatni pozitív irányba az életét.”

Kategória: Címkék: ,

Kategória: életmód

Nyelv: Magyar

Kiadás éve: 2020

Kiadó: A.I.A. CONSULTING

Társkiadó: TORTOMA KIADÓ

Borító típusa: kemény kötésű

Terjedelem: 232 oldal

ISBN: 978-973-8995-82-6

Összefoglaló

A csodálatos erdélyi hegyek közül érkezett a megoldás!

Ágoston Annamary könyve egyenesen a szívhez szól. A szívhez, ami mindig mutatja a helyes irányt, csak a félelmeink miatt ezekről nem veszünk tudomást.

Ahhoz, hogy végre az agyunkat is hozzáigazíthassuk valódi vágyaink megvalósításához, és az áhított bőség eléréséhez, meg kell szabadulnunk az önmagunkat korlátozó hiedelmektől, rossz beidegződésektől, és vissza kell térnünk egészen a szívünkig. Sokszor ez a legnehezebb: önmagunkba nézni és a szívünkig hatolni. Nehezebb bárminél,

hiszen az önmagunkkal való találkozás és félelmeink felismerése bizony fájdalmas.

Kézzel fogható, gyakorlati eszközök

„Igen, ezt már eddig is tudtuk, de mégis hogyan csináljuk?” – tehetik fel joggal a kérdést az olvasók. Annamary kidolgozott és a saját életében kísérletezett ki egy módszert arra, hogy a lelki újjászületés, ami a gyakorlati változásokhoz szükséges, könnyedén, elegánsan és fájdalmak nélkül történjen. Ebben a könyvben végre A MEGOLDÁST kínálja tálcán a szerző.

Kézzel fogható, bárki által könnyedén elsajátítható, gyakorlati módszerekkel!

Meghódította a világot

Itt egy nő, aki a román diktatúrából, abból a pokoli elnyomásból, onnan a hegyen túlról, egy 8000 fős kisvárosból képes volt felépíteni egy sikeres saját vállalkozást, majd ezt követően új lábat növesztve meghódítani a világot és az ország első számú vezetői közé kerülni egy amerikai cég képviselőjeként. Aki képes volt magánéletileg is többször újrakezdeni és felállni a megalázó helyzetekből. Aki a megmagyarázhatatlan, spirituális erőkkel és a mágiával is szembe tudott szállni. Akinek az irigyek sem voltak képesek elvenni a kedvét, hanem még több eredményre inspirálták. Ki másra hallgassunk, ha nem arra a hölgyre, aki minden – és tényleg minden! – célját el tudta érni az utóbbi 15 évben? Nincs olyan vágya, ami ne valósult volna meg a Vonzás törvényének segítségével.

Több ezer emberen tesztelte a módszert

Annamaryt évek óta ostromolták a könyvkiadók, miután híre ment fantasztikus sikereinek. Ő azonban nem volt hajlandó addig leírni a titkot, amíg nem bizonyosodott meg arról, hogy valóban képes másoknak is segíteni. Belekezdett egy nagy kísérletbe Erdélyben, ráadásul olyan emberek körében, akik különösen nagy hátránnyal indultak az életben. Náluk ugyanis még nehezebb átültetni a pozitív gondolkodást. Most, hogy

túl van a sok ezer személyes találkozón, és a saját szemével is meggyőződött arról, hogy az elmúlt esztendőkben határozott életminőség javulás állt be a kliensei körében, és sikerül bőséget teremteniük több területen, már vállalta a könyvírást.

A kiadójaként őszintén hiszünk abban, hogy ez a kötet rendkívüli hatással lesz az olvasókra, és nagy tömegeknek fogja megváltoztatni pozitív irányba az életét.

Gondolatok, amelyek a lelkünkbe kúszva a szívünkig érnek

Annamary úgy tanít, hogy mesél. Kendőzetlen őszinteséggel tárja fel előttünk életének mérföldköveit. Jó és rossz emlékeket egyaránt, amelyek mind befolyásolták. Motivációs és önfejlesztő utazásra hív az életvonalán keresztül. Ez a kötet azonban jóval több egy gyakorlati kézikönyvnél. Vallomások, tanúságtételek, titkok gyűjteménye. Gyengéd és kemény szavak. Szavak, amelyek kétszeresen hatnak.

Egy vállalkozó, édesanya, feleség, gyermek gondolatai. Az emberé, aki a saját törvényei szerint él. Egy nagy formátumú üzletasszonyé, aki a saját erejéből, az önmagába vetett hitből merítette minden sikerét. És ezek a sikerek mind kézzelfoghatók. Annamary sokáig úgy viszonyult az utazáshoz a szíve körül, mint egy gátlásos szerető a kedveséhez.

Ám minél nagyobb bizalmat szavazott annak az útnak, ami az igazi vágyaihoz vezetett, annál nagyobb sikereket és tanúságtételeket ért el. Ő, aki sokáig álmodni sem mert nagyobb utazásról ott a hegyeken túli Barótról, ma már úgy száll a világ bármely földrészére tartó repülőre, mint más egy helyi járati buszra. Fogadják szeretettel és kellő nyitottsággal gondolatait, útmutatásait, amelyek a lelkünkbe kúszva, a szívünkig érnek!

A Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Utazás a szíved körül – A KÖNYV” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.